Vrij werk | Schoonheid die ik waarneem met mijn oog leg ik vast voor het leven.

Natuurlijk maak ik niet alleen in opdracht foto's.
Het is soms heerlijk om 'zonder opdracht' op pad te gaan. Met mijn macrolens de wereld van de bloemen en bijtjes in te duiken. Of met mijn groothoeklens de mooiste panorama's vast leggen. Blijvende herinneringen in beeld te maken.

Verder geniet ik als ik op reis ben: het eten, de mensen, de natuur, de tradities. Een van mijn favoriete uitspraken is dan ook: 'Leave nothing but footprints, take nothing but pictures'. Mijn wens is nog vaker op reis te kunnen, om al het moois op deze wereld vast te leggen.

Ook op festivals zoals de Elf Fantasy Fair of Castlefest kun je mij regelmatig tegen komen. Het is geweldig om al die bezoekers te fotograferen die zo ontzettend veel tijd en moeite hebben gestoken in hun geweldige kostuums. En af en toe heb je het geluk dat je tegen de schemering op een fantastische vuurshow wordt getrakteerd.

Portfolio

Neem rustig een kijkje in mijn vrije werk. Het portfolio is ingedeeld in duidelijke categorieën waardoor je makkelijk de foto's terug kunt vinden die je zoekt. Geniet van de beelden.

Kunstwerk aan de muur bestellen

Vrijwel alle foto's uit mijn vrij werk portfolio zijn gesigneerd in een genummerde gelimiteerde oplage te bestellen. Omdat mijn foto's enkel in een gelimiteerde oplage worden gedrukt heeft u de zekerheid dat u een uniek kunstwerk krijgt en niet een 13 in een dozijn afbeelding die iedereen al thuis heeft hangen.

Aangezien ik een standaard opslag op de prijzen van afdrukcentrales reken en die nogal schommelen is het niet mogelijk om vaste prijzen neer te zetten.

Daarom kunt u het beste via het contact formulier een offerte opvragen en doorgeven om welke foto, wat voor medium en werk formaat u zou willen bestellen.
Bestel een kunstwerk.